čtvrtek 31. března 2011

Jak jsme podávali daňové přiznání

Naši skalní příznivci určitě ví, že v pondělí 28.3. jsme hráli v Salesiánském divadle Stráže! Stráže!. Nechci hodnotit naše výkony, snad bych jen zmínil, že se konečně začínám zabydlovat v Lupinovi Zavonělovi a můj Lupin se stává pořádným superpadouchem :-)

Ve 4:51 v noci jsem si ale vzpomněl na superpadoucha úplně jiného kalibru. Na padoucha vedle kterého je i Lupin Zavoněl svatoušek Dvoukvítkova formátu. Vzpomněl jsem si na daňový úřad. Ano, je to smutné, ale i divadlo musí podat daňové přiznání - a potvrdil mi to i Karotka (neměl vůbec radost, že jsem s ním sdílel můj objev v tuto denní dobu).

A tak jsme se sešli. Nechtěl jsem Karotku moc uhánět, takže to bylo ve středu ráno v půl jedenácté. Našel jsem ho chudáka spícího v kanceláři - tvrdil mi, že mu tam létal vrtulník Metrostavu a hned jak odlétl, jsem přišel já (já zase nechápu, proč se nejde vyspat domů, v Bohnicích Metrostav nic nestaví) a skončila veškerá legrace. S naprostou vážností jsme vyplnili do (skoro) všech políček nuly a já jsem to odnesl na podatelnu finančního úřadu.

Ale než přijde dopis se seznamem chyb a příslušnou pokutou, protože správně se to asi vyplnit nedá, vás chci pozvat na další dvě představení, která se uskuteční 26.4 a 17.5. Předprodej opět na http://www.webticket.cz/program/dss

Tešíme se!

Žádné komentáře:

Okomentovat